Usein kysyttäjä kysymyksiä opiskelijakortista ja jäsenyydestä

Milloin voin tilata opiskelijakortin?
Voit tilata opiskelijakortin, kun tiedät opiskelijanumerosi. Ilman opiskelijanumeroa korttitilaus ei etenen.

Mistä saan opiskelijakorttini?
Maksuominaisuudella varustettu opiskelijakortti lähetetään suoraan kotiisi. Ilman maksuominaisuutta olevat kortit saapuvat LAMKOn Fellmannian toimistolle. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun kortti on noudettavissa.

Kuinka maksan jäsenmaksuni?
Uudet opiskelijat / uudet jäsenet maksavat jäsenmaksun ja korttimaksun Frankin sivujen kautta. Jäsenyyden jatkaminen onnistuu osoitteessa jasenet.lamko.fi tai LAMKOn Fellmannian toimistolla. Tarkemmat ohjeet löydät nettisivujemme Jäsenyys-valikon alta.

En pääse käymään LAMKOn toimistolla. Voinko saada uuden lukuvuositarran postitse?
Irtonaista tarraa emme saa postittaa. Voit lähettää opiskelijakorttisi meille (Fellmannian toimistolle) palautuskuoren kera, liimamme tarran ja lähetämme korttisi heti takaisin. Myös joku toinen voi puolestasi tarran noutaa, jos hänellä on opiskelijakorttisi mukanaan.

Milloin voin tulla noutamaan uuden lukuvuositarran korttiini?
Voit tulla noutamaan uuden tarran toimistoltamme elokuun alusta lähtien. Varmistathan, että jäsenmaksusi on maksettu.

Minulla on monivuotinen jäsenyys, voinko siirtää jäsenyyttäni eteenpäin?
Jos olet esimerkiksi lukukauden poissaolevana, voit siirtää jäsenyyttäsi järjestelmässämme osoitteessa jasenet.lamko.fi. Kirjaudu tunnuksillasi sisään ja valitse "jäsenyyden parkkeeraus". Jäsenyyden siirto tulee tapahtua syksyn osalta 31.7. mennessä ja kevään osalta 31.12. mennessä. Tarran noutamatta jättäminen ei siirrä jäsenyyttä.

Voinko saada palautusta monivuotisesta jäsenyydestä?
Jos vaikka valmistut etuajassa tai vaihdat koulua, voit saada jäsenmaksusta hyvityksen käyttämättömiltä lukukausilta. Sinun tulee toimittaa eroilmoitus ja opiskelijakorttisi LAMKOn Fellmannian toimistolle. Syyslukukaudesta saat hyvityksen, jos eroaminen tapahtuu viimeistään 31.7. ja kevään osalta 31.12. mennessä. Vaikka et olisi noutanut uutta tarraa, edellämainittujen päivämäärien jälkeen lukukausi katsotaan alkaneeksi ja käytetyksi.

Yleisiä Frank-opiskelijakorttiin liittyviä kysymyksiä ja vastauksia.