Jäsentiedote 10/2017

Tässä jäsentiedotteessa

1. Syksyn tutorhaku on nyt käynnissä!
2. Kuka päättää sinun asioistasi? Edustajiston ehdokasasettelu on alkanut
3. LAMKO presents: Junttibileet Wintissä 4.10
4. Muista hakea uusi lukuvuositarra tai uusia jäsenyytesi

--

Syksyn tutorhaku on alkanut!

Be a tutor, they said. It'll be fun, they said. And they were right!

Nyt on sinun tilaisuutesi liittyä LAMKOn tutoreiden huikeaan joukkoon. Se käy näppärästi! Täytä ensin tutorhakulomake. Kaikki hakeneet saavat kutsun henkilökohtaiseen tutorhaastatteluun. Häikäise meidät haastattelussa ja vakuuta meidät siitä, että juuri sinusta tulisi loistava tutor. Kaikki tutoriksi valitut pääsevät tutorkoulutukseet, jossa opitaan kaikki tutoreiden tarvitsemat tiedot ja taidot. Koulutusten jälkeen uudet tutorit ovatkin sitten valmiita tosi toimiin.

Täytä hakemus vertaistutoriksi tästä
Täytä hakemus kv- tai degree tutoriksi tästä

Lisätietoja tutoroinnista ja tutorhausta löydät LAMKOn nettisivuilta

--

LAMKOon haetaan uusia päättäjiä!

LAMKOn edustajistovaalit ovat täällä taas! Edustajisto on opiskelijakunta LAMKOn korkein päättävä elin, joka muun muassa valitsee hallituksen ja päättää LAMKOn viralliset linjaukset esimerkiksi jäsenmaksuista ja toimintaa ohjaaviin dokumenteista. Kuka tahansa LAMKOn jäsen voi hakea edustajistoon ja kaikilla jäsenillä on myös oikeus äänestää.
Edustajistovaalin aikataulu

Ehdokasasettelu 2.10.2017- 22.10.2017
Äänestysaika on 8.11.2017- 15.11.2017
Vaalituloksen julkistaminen 16.11.2017
Järjestäytymiskokous 30.11.2017

Ehdokkaan tulee olla vaaliliitossa. Vaaliliittoon kuuluakseen, tulee ottaa yhteyttä sen vaaliliiton vastuuhenkilöön, johon haluaa kuulua ja sopia hänen kanssaan vaaliliittoon liittymisestä. Voit myös muodostaa itse oman vaaliliiton.

Lisätietoa löydät LAMKOn nettisivuilta että Facebook tapahtumasta!

--

LAMKOn kuukausittaiset bileet saavat jatkoa maalaistunnelmissa 4. lokakuuta

Tunnetko olevasi kylän suurin landepaukku?
Kutsuvatko kaverisi Sinua maalaistolloksi?
Ei hätää!

Kaikki kaupungin jyväjemmarit suuntaavat 4.10. klo 22-> Winttiin, joten pääset kaltaisiesi luokse juhlimaan! Junttibileiden pukukoodina on lande, joten kaikki haalarilahkeiset, heinähatut, punaniskat, turvenuijat ja muut metsäläiset ovat tervetulleita!

Paikanpäällä on luvassa fantastinen haalarimerkki nopeimmille landespedeille, sekä maalaishenkinen kilpailu n. klo 00! Sisäänpääsy näihin maalaisjuhliin on 3€ opiskelijakortilla ja 5€ ilman korttia.

Ei muuta kun kantri soimaan, buutsit jalkaan ja letkajenkkaamaan!

Bileiden Facebook-tapahtuma

--

Hae uusi lukuvuositarra opiskelijakorttiisi

Huomasithan, että lukuvuositarran voimassaoloaika päättyi syyskuussa. Nyt on siis aika noutaa opiskelijakorttiin uusi lukuvuositarra tai jatkaa jäsenyyttä. Jäsenyyden jatkaminen onnistuu netissä tai LAMKOn toimistolla, uuden tarran nouto tapahtuu LAMKOn toimistolla.