Jäsentiedote 5/2017

Tässä jäsentiedotteessa

1. Vastaa kyselyyn opetuksen laadusta LAMKissa
2. On kevään viimeisten opiskelijabileiden aika
3. Speak Out -kampanja keräsi risut ja ruusut
4. LAMKOn toimiston aukiolo kesällä

--

Vastaa kyselyyn opintotarjonnasta ja opetuksen laadusta LAMKissa

Miten opintotarjonta, opetuksen laatu ja työelämälähtöisyys ovat kehittyneet ammattikorkeakoulussasi? Vastaa kyselyyn 7.5.2017 mennessä. Jokainen vastaus on tärkeä! Vastaa kyselyyn osoitteessa: https://fi.research.net/r/amk-kyselyopiskelijoille

--

TJ0 – kevään viimeisten opiskelijabileiden aika!

On viimeisten kevään bileiden aika TJ0. Koulut loppuu ja kesä alkaa. Tule kanssamme juhlimaan koulujen loppumista Tivoliin 10. toukokuuta inttivaatteissa tai opiskelijan univormussa eli haalareissa. Juomat on kukkaro ystävällisiä ja dj vauhdittaa marssia.

Sisäänpääsy bileisiin maksaa opiskelijakuntaan värväytyneelle 3 e ja muilta 5 e!

--

Speak Out –kampanja keräsi risut ja ruusut

Kevään SpeakOut-kampanja järjestettiin 3.4.-13.4.2017. Palautteissa oli paljon myös positiivisia asioita, mutta suurimmiksi huolenaiheiksi niissä nousi lähiopetuksen vähäinen määrä, opetuksen laatu, opettajien Reppu-osaaminen, ryhmätöiden paljous ja kampusten sisäilmaongelmat. Pyrimme näihin ja muihin ilmi tulleisiin ongelmiin saamaan parannusta aikaan. Kiitos kaikille palautetta antaneille. Vaikka kampanja onkin ohi niin palautettahan voi edelleen antaa esimerkiksi LAMKOn nettisivujen kautta sekä opintojaksopalautetta helposti suoraan Repun opintojaksojen sivuilta.

--

LAMKOn toimisto lomailee kesällä

Kesällä myös LAMKOn toimisto lomailee. FellmanniCampuksen toimisto on suljettu 20.6.-30.7. Tänä aikana myöskään opiskelijakorttien tilaus ei onnistu.