Jäsenyyden siirtäminen ja irtisanominen

Jäsenyyden siirtäminen

Lukuvuositarran noutamatta jätämistä ei katsota jäsenyysoikeuden siirtämisesksi, vaan jäsenyysoikeus on voimassa automaattisesti maksetun ajan. Monivuotisen jäsenyyden voi keskeyttää sähköisen järjestelmämme kautta. Kirjautumisen jälkeen klikkaa yläreunassa linkkiä "jäsenyyden parkkeeraus", josta saat siirrettyä jäsenkauttasi eteenpäin esimerkiksi vaihto-opiskelujen vuoksi. Jäsenyysoikeutta ei voi enää siirtää, kun opiskelijakorttiin on liimattu lukukausi- tai lukuvuositarra. Lisätietoja jäsenyyden siirtämisestä saat opiskelijakunnan pääsihteeriltä.

Opiskelijakunnasta eroaminen

Yleisimmät syyt erota opiskelijakunnasta ovat opintojen keskeytyminen tai opiskelupaikkakunnan vaihto. Opiskelijakunnan jäsen voi erota opiskelijakunnasta ilmoittamalla erostaan kirjallisesti opiskelijakunnan hallitukselle tai pääsihteerille. Kirjallinen eroanomus tulee toimittaa alla olevaan osoitteeseen tai sähköpostilla paasihteeri(at)lamko.fi.

Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijakunta
PL 214
15101 LAHTI

Kun opiskelijakunnan jäsen eroaa opiskelijakunnasta, on hänellä oikeus hakea palautusta käyttämättä jääneistä jäsenmaksuistaan. Tällöin opiskelijan tulee palauttaa opiskelijakortti sekä eroilmoituslomake opiskelijakunnan toimistolle.
Alle 1,5 vuoden mittaisista jäsenyyksistä ei voi saada palautusta ja palautus maksetaan vain yhden kerran. Jäsenmaksu palautetaan täysinä lukukausina seuraavasti:

  • syyslukukauden / koko lukuvuoden jäsenmaksupalautus on haettava 31.7. mennessä
  • kevätlukukauden palautus on haettava 31.12. mennessä.

Muina aikoina jäsenmaksun palauttamisesta päättää hallitus tapauskohtaisesti.

Eroamislomakkeen löydät tästä