Jäsenyys ja jäsenmaksut

Liittyessäsi opiskelijakunnan jäseneksi, saat käyttöösi opiskelijakortin, jolla saat tarjottavat edut käyttöösi. Opiskelijakortin edut ovat valtakunnallisia ja käytössäsi koko Suomessa. Voit myös valita opiskelijakorttiisi ISIC-ominaisuuden, jolla saat käyttöösi kansainväliset opiskelijaedut.

Opiskelijakortti

Liittyessäsi LAMKOn jäseneksi saat käyttöösi opiskelijakortin, jolla olet oikeutettu opiskelijaetuihin ja alennuksiin. Valittavanasi on useampi vaihtoehto:

AMK-opiskelijakortti tarjoaa sinulle käyttöösi valtakunnalliset opiskelijaedut sekä joukon paikallisia opiskelijaetuuksia Lahdessa. Opiskelijakortin hinta on 5 euroa, johon lisätään LAMKOn jäsenmaksu. Jäsenmaksun suuruus määräytyy jäsenyyden pituuden mukaan. Voit valita jäsenyyden pituuden aina yhdestä lukukaudesta koko opintojesi ajaksi.

Frank -opiskelijapalvelu tarjoaa useita opiskelijakorttivaihtoehtoja: digitaalinen opiskelijakortti (Frank App), perinteinen muovinen opiskelijakortti sekä opiskelijakortin ja pankkikortin yhdistelmä, joka on tuotettu yhteistyössä Danske Bankin kanssa. Kaikkiin opiskelijakortteihin on saatavissa myös kansainvälinen ISIC -lisenssi, jolla saa opiskelijaedut myös ulkomailla! Frankin opiskelijakorttien hinnat vaihtelevat 0€ - 30,10€ välillä, jonka lisäksi opiskelijan tulee maksaa opiskelijakunnan jäsenmaksu. Lisätietietoja Frankin opiskelijakorteista saat osoitteesta www.frank.fi/opiskelijakortti.

Jatkava jäsen

Voit uusia jäsenyytesi nettilomakkeemme kautta tai toimistollamme FellmanniCampuksella (4.kerros) käteisellä tai kortilla. Jos toimistolla vierailu ei onnistu, ota yhteyttä pääsihteerin paasihteeri(at)lamko.fi tai 050 5020 656.

LAMKOn jäsenmaksut

LAMKOn jäsenmaksut 1.8.2017 alkaen
 
  • ½ vuotta 22 €
  • 1 vuosi 32 €
  • 1,5 vuotta 50 €
  • 2 vuotta 58 €
  • 2,5 vuotta 66 €
  • 3 vuotta 75 €
  • 3,5 vuotta 83€
  • 4 vuotta 90€
  • 4,5 vuotta 105€
Muovisen opiskelijakortin tilanneelle jäsenmaksuun lisätään korttimaksu. Jatkaessasi jäsenyyttäsi, maksat vain opiskelijakunnan jäsenmaksun.

Kevään jäsenkausi päättyy 30. syyskuuta ja syksyn jäsenkausi 31. tammikuuta.

Opiskelijakortin ja lukuvuositarran postitus

Opiskelijakortti tai lukuvuositarra on mahdollista saada myös postitse jos et pääse itse sitä noutamaan LAMKOn toimistolta. Postituksesta veloitamme 5 euroa. Jos haluat opiskelijakortin tai lukuvuositarran postissa ota yhteyttä pääsihteeriin paasihteeri(at)lamko.fi.

Pelkän uuden kortin tilaus kadonneen tilalle

LAMKOn uuden opiskelijakortin tilaus tapahtuu toistaiseksi asioimalla toimistollamme. Jos haluat tilata Frankin opiskelijakortin, voit tehdä tilauksen osoitteessa www.frank.fi