Liity jäseneksi

Jäseneksi liittyminen ja opiskelijakortin tilaus onnistuu alla olevan ohjeen avulla.

Uusi opiskelija / uusi jäsen

AMK-opiskelijakortin tilaus

1. Siirry liittymislomakkeelle tästä

2. Täytä lomakkeen tiedot huolellisesti ja lataa opiskelijakorttiin tuleva kasvokuvasi. Kuvan tulee olla passikuvamainen, suoraan edestäpäin otettu kuva.

  • Jos et tiedä opiskelijanumeroasi, voit tiedustella sitä LAMKOn pääsihteeriltä, paasihteeri(at)lamko.fi

3. Tarkasta tietosi ja suorita maksu Paytrailin palvelun kautta

4. Opiskelijakortin toimitusaika on noin 2-3 viikkoa ja saat saapumisesta ilmoituksen sähköpostiisi. Voit aktivoida digitaalisen opiskelijakortin käyttöösi Frank App -sovelluksen kautta 1-2 arkipäivän kuluessa.

Jos et halua tilata muovista opiskelijakorttia lainkaan, tällöin jäseneksi liittyminen tulee suorittaa toimistollamme. 

Frank-opiskelijakortin tilaus


1. Liity jäseneksi ja maksa jäsenmaksu LAMKOn toimistolla. Voit aktivoida digitaalisen Frank App opiskelijakortin (hinta 0€) parin päivän kuluttua jäseneksi liittymisestä.

2. Mikäli haluat tilata myös muovisen opiskelijakortin, voit tehdä sen parin päivän kuluttua jäseneksi liittymisestä osoitteessa www.frank.fi/opiskelijakortti

3. Muovisen opiskelijakortin saapumisaika on noin 2-3 viikkoa. Kaikki Frankin opiskelijakortit toimitetaan suoraan antamaasi osoitteeseen. Perinteisten opiskelijakorttien hintaan lisätään 1€ postitus ja käsittelymaksu, maksukortit toimitetaan kotiin ilman veloitusta.

Jos et halua tilata muovista opiskelijakorttia lainkaan, hoida jäseneksi liittyminen suoraan LAMKOn toimistolla, jonka jälkeen voit parin päivän kuluttua aktivoida digitaalisen opiskelijakorttisi Frank Appissa.

Jatkava jäsen

Voit uusia jäsenyytesi nettilomakkeemme kautta tai toimistollamme FellmanniCampuksella (4.kerros) käteisellä tai kortilla.  Jos toimistolla vierailu ei onnistu, ota yhteyttä pääsihteerin paasihteeri(at)lamko.fi tai 050 5020 656.

 

Pelkän uuden kortin tilaus kadonneen tilalle

LAMKOn uuden opiskelijakortin tilaus tapahtuu toistaiseksi asioimalla toimistollamme. Jos haluat tilata Frankin opiskelijakortin, voit tehdä tilauksen osoitteessa www.frank.fi