Liity jäseneksi

Uusi opiskelija / uusi jäsen

1) Tee seuraavat toimenpiteet vasta sitten, kun tiedät opiskelijanumerosi

2) Rekisteröidy LAMKOn jäseneksi osoitteessa jasenet.lamko.fi

Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiin vahvistusviestin, jossa on linkki ja salasana. Klikkaa linkkiä, jotta tilisi aktivoituu. Salasanan avulla pääset kirjautumaan Lamkon jäsenjärjestelmään, mutta sitä ei ole pakko tehdä tässä vaiheessa. Jatkossa jäsenyyden jatkaminen tapahtuu Lamkon järjestelmän kautta, joten pidä salasana tallessa.

3) Mene osoitteeseen www.frank.fi -> Kortti -> AMK-Opiskelija -> Tilaa opiskelijakortti ja liity opiskelijakuntasi jäseneksi täältä –> Sivun alareunasta ”Aloita tilaus”.

4) Valitse opiskelijakunnaksi Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijakunta, määritä opintojesi aloitusvuosi sekä lukukausi ja valitse oikea opiskelijakortti. HUOM. LUE SINISEN JA VIHREÄN KORTIN MYÖNTÄMISEHDOT SIVUN ALAREUNASTA! 99,5% on oikeutettuja siniseen korttiin. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opiskelijat ovat myös oikeutettuja siniseen korttiin.

5) Lataa ohjeiden mukainen kasvokuva järjestelmään ja hyväksy kuvan rajaus.

6) Valitse haluamasi opiskelijakortti maksuominaisuudella tai ilman (molempien hinta 15,10€). Jos valitset maksuominaisuudella varustetun kortin, järjestelmä pyytää seuraavaksi tietojasi Elisa Lompakkoon rekisteröitymistä varten. Maksuominaisuudella varustettuun korttiin saat halutessasi liitettyä myös kansainvälisen ISIC-opiskelijakortin edut lisähintaan (15€).

7) Täytä henkilötietosi ja suorita lopuksi haluamasi pituinen jäsenmaksu Frankin sivujen kautta. Maksuominaisuudella varustettu kortti lähetetään suoraan kotiisi, ilman maksuominaisuutta olevat kortit tulevat Lamkon toimistolle Fellmanniaan (Kirkkokatu 27). Korttien arvioitu toimitusaika on noin kolme viikkoa.

8) Jos saat opiskelijakorttisi kotiin, muista tulla vielä noutamaan lukuvuositarra korttiin LAMKOn toimistolta, sitä ennen et saa kortilla alennuksia.

 

Jatkava jäsen

1) Vanhojen jäsenten ei ole pakko tilata Frank-korttia vaan ”vanha” sininen kortti toimii edelleen. Vanhan kortin omaavat jäsenet voivat rekisteröityä Frankin sivuilla etujen saamiseksi käyttöönsä, Frankin etusivulla on isolla teksti ”Ota alennukset käyttöösi”. Jos rekisteröityminen ei onnistu, tiedoistamme todennäköisesti puuttuu opiskelijanumero, tällöin yhteys pääsihteeriin 050 5020 656 tai paasihteeri@lamko.fi

2) Vanha jäsen voi halutessaan tilata Frank-kortin Frankin sivujen kautta suoraan ilman erillisistä rekisteröitymistä LAMKOn järjestelmään (koska tiedot siellä jo ovat).

3) Jäsenyyden jatkaminen tapahtuu vanhaan malliin LAMKOn järjestelmän kautta, jasenet.lamko.fi. Kirjaudu järjestelmään rekisteröitymisen yhteydessä antamallasi sähköpostiosoitteella ja aktivointiviestissä olleella salasanalla. Ei siis Frankin kautta. Jäsenmaksu on mahdollista maksaa myös toimistolla, mutta maksamalla ennakkoon järjestelmämme kautta saat tarran toimistolla nopeammin.

 

Pelkän uuden kortin tilaus kadonneen tilalle

1) Kaikki uudet kortit tilataan jatkossa Frankin sivujen kautta. Jos kadonnut kortti oli jo Frank-kortti, uuden kortin tilaus onnistunee vain kirjautumalla sisään Frankin sivuille. Muussa tapauksessa opiskelijan täytyy tehdä opiskelijakortin tilausprosessi Frankin sivuilta alusta alkaen.

2) Jos kadonneessa kortissasi oli maksuominaisuus, tulee kortti sulkea joko soittamalla Elisan asiakaspalveluun tai Elisa Wallet -mobiilikäyttöliittymän kautta. Sulkeminen web-käyttöliittymästä ei ole mahdollista.

Elisan asiakaspalvelu: 010 2662 000 ma–pe 8–19, la 10–16.30, sulkupalvelu 24h (hinta 0,084€/puh + (0,06€/min, matkap. 0,17€/min). Maksutarran voi puolestaan sulkea helpoiten joko Elisa Wallet -mobiilikäyttöliittymästä tai web-käyttöliittymästä.

Usein kysyttäjä kysymyksiä ja niihin vastauksia löytyy osoitteesta https://frank.fi/fi/kysymyksia-ja-vastauksia/

Ongelmatilanteissa olethan yhteydessä pääsihteeri Jari Koistiseen, puh. 050 5020 656 tai paasihteeri@lamko.fi