HAE TUTORIKSI

Syksyn tutorhaku pyörähtää käyntiin 25. syyskuuta! 

Be a tutor, they said. It'll be fun, they said. And they were right!

Nyt on sinun tilaisuutesi liittyä LAMKOn tutoreiden huikeaan joukkoon. Se käy näppärästi! Täytä ensin tutorhakulomake. Kaikki hakeneet saavat kutsun henkilökohtaiseen tutorhaastatteluun. Häikäise meidät haastattelussa ja vakuuta meidät siitä, että juuri sinusta tulisi loistava tutor. Kaikki tutoriksi valitut pääsevät tutorkoulutukseet, jossa opitaan kaikki tutoreiden tarvitsemat tiedot ja taidot. Koulutusten jälkeen uudet tutorit ovatkin sitten valmiita tosi toimiin.

Täytä hakemus vertaistutoriksi tästä. Tai hakemus kv- tai degree tutoriksi tästä.

Huom! Hakulomake aukeaa maanantaina 25.9. klo 9!

Haku päättyy 21. lokakuuta. Tutorhaastattelut järjestetään aloilla viikolla 44 ja koulutukset järjestetään marraskuussa viikoilla 45 ja 46. Tutoriksi tuleminen edellyttää, että pääset osallistumaan ainakin yhteen koulutuspäivään.

LAMKOn tutorhaut

Tutoriksi voit hakea LAMKOn tutorhaussa, joka järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Haut järjestetään syys-lokakuussa ja helmi-maaliskuussa. Kaikki hakijat kutsutaan tutorhaastatteluun ja tutorit valitaan haastattelujen kautta. Valitut tutorit osallistuvat tutorkoulutukseen johon kuuluu teoriapainoitteinen iltakoulutus sekä tutorleiri.

Etkö tiedä mikä tutoroinnin muodoista olisi Sinun juttusi? Lue lisää vertaistutoroinnistakansainvälisestä tutoroinnista ja degree tutoroinnista.

Lisätietoja

tutorsihteeri(at)lamko.fi
tutor(at)lamko.fi
kv(at)lamko.fi

Lue lisää vertaistutoroinnistakv-tutoroinnista tai degree tutoroinnista.