Kansainvälinen tutorointi

Kansainväliset tutorit eli kv-tutorit toimivat tukena LAMKiin saapuville vaihto-opiskelijoille. Kv-tutor pitää yhteyttä vaihtariin jo ennen Suomeen saapumista ja tutor onkin usein ensimmäinen suomalainen kaveri vaihtarille.

Jokainen kv-tutor saa muutaman oman vaihtarin joita hän tutoroi koko heidän vaihdossa olo ajan. Tutor auttaa vaihtaria Suomeen kotiutumisessa, opastaa käytännön asioissa, neuvoo, ohjaa ja vastaa kysymyksiin. Kv-tutor osaa tai haluaa puhua englantia (tai muita kieliä) ja on kiinnostunut tutustumaan eri kulttuurin edustajiin.

Kv-tutorhaku ja koulutus järjestetään kaksi kertaa vuodessa, syksyisin ja keväisin. Kaikki kv-tutorit käyvät läpi tutorkoulutuksen, joka pidetään englannin kielellä yhdessä degree tutoreiden kanssa. Koulutuksessa tutorit saavat tarvittavat tiedot ja taidot tutorina toimimiseen.Toimittuaan tutorina vähintään kaksi lukukautta on tutoroinnista mahdollista saada 3 opintopistettä. Tutoriksi voi ryhtyä kuka vaan, tutorina toimiminen ei edellytä LAMKOn jäsenyyttä.

Haluatko kv-tutoriksi? Lue lisää täältä

Kv-tutorvastaavat aloilla

Liiketalous: Risto Flink, risto.flink(at)student.lamk.fi
Tekniikka: Johan Kuparinen, johan.kuparinen(at)student.lamk.fi
Sosiaali- ja terveysala: Janina Enqvist, janina.enqvist(at)student.lamk.fi
Muotoilu: Jenna Pekkanen, jenna.pekkanen(at)student.lamk.fi